Bilka lån er fristende – ikke smarte

Posted on

Når man skal erhverve sig nye og spændende forbrugsgoder, så er det fristende at tage et lån til disse. Det er især fristende at låne pengene der hvor du køber tingen, da dette virker helt simpelt og ikke mindst virker det også lettest.

Det kan godt være, at det er nemmest bare at låne pengene der hvor man alligevel handler varen, men bare fordi det er nemt, så er det ikke nødvendigvis smart eller fornuftigt. Det kan tværtimod vise sig at være ualmindeligt usmart, rent økonomisk.

Som eksempel kan jeg nævne Bilka som tilbyder denne type lån. Eksempelvis hvis du skal have et nyt fladskærms TV eller en ny seng, så kan du låne pengene af Bilka og så købe varen der. Smart, måske – men bestemt ikke billigt eller fornuftigt.

Der findes nemlig adskillige bedre og mere fornuftige alternativer – især set ud fra et økonomisk synspunkt.

Først og fremmest bør DER lavrente lån trækkes frem i lyset i denne blog. Sammenligner man dette lån med et Bilka lån, så er renten markant lavere og det må siges at være altafgørende, når man skal vælge sin finansieringsløsning til sådanne varer.

Desuden er der ingen krav til, hvor eller hvordan du anvender dine penge – det vil der med al sandsynlighed være ved et Bilka Lån. Der er heller ikke mange krav derudover. Du skal blot være fyldt 20 år, ikke registreret i RKI og så skal du have en fast indtægt.

Du kan endda selv bestemme, hvor længe du vil afbetale over, og hvor mange penge du vil låne mellem 30 – 50.000 kroner. En fleksibilitet man ikke just finder hos et Bilka Lån.

Det er derfor helt uden omtanke, hvis man vælger at låne pengene direkte af et firma som Bilka, når de kan lånes væsentligt billigere hos DER lavrente og så endda med mere frihed og fleksibilitet. Og når det så kan gøres lige så let og simpelt som i Bilka, så er der ingen grund til at vælge den økonomisk mest udfordrende løsning. Her er man nødt til at tænke en smule på sig selv og vælge den bedste løsning rent økonomisk, så kan man også købe endnu flere fede ting og forkæle sig selv lidt mere uden der er mere besværligt. Det må siges at være en helt optimal situation.

Det er vigtigt at få tjekket op på de hurtige forbrugslån inden man blot kaster sig ud i at låne penge hos den man handler med. Det vil næppe nogensinde kunne blive en god forretning af vælge at låne pengene der contra fx. DER lavrente.

Hos DER lavrente har desuden en god og fleksibel afbetaling, når det kommer til indfrielse af lånet. Her tilbyder DER fleksible låsninger til tilbagebetalingstiden, så har bestemmer man også næsten selv.

Det springende punkt er dog i hovedsagen renten. Her kan Bilka på ingen måde følge DER.

Så hvis du virkelig bekymrer dig om din økonomi, når du køber dyrt ind så lån hurtige penge i forbrugslån i stedet for at låne af butikken.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *