Den moderne fotoramme

Posted on

Vi kender allesammen den klassiske og gammeldags fotoramme der typisk er produceret enten i træ eller i et plastisk eller metallisk materiale. Heri placerer man et billede eller et fotografi som har betydning for en og klynger den derefter op på væggen i sit hjem, stiller den på et bord eller lignende.

Nu ser det bare ud til, at virkeligheden og fremtiden har indhentet den gammeldagsfotoramme og, at der er kommet en ny ramme på markedet som helt vil erstatte den gamle. Dette er tilfældet, fordi den nye moderne ramme er både smartere, mere simpel og kan gøres endnu mere personlig.

Der er naturligvis tale om den digitale fotoramme. En ramme, hvori du kan indsætte et USB stik eller et hukommelseskort fra dit digitalekamera og på denne måde få alle dine billeder “ind i rammen” på samme tid.

Rammen kan placeres på et bord eller på en væg og kan så indstilles til at vise de billeder der er indsat i rammen på skift med forskellige intervaller. Dette kan spare dig for en omfattende udvælgelsesproces, hvis du ikke kan beslutte, hvilke billeder du synes er vigtigst at hænge op. Du kan nu vise alle de billeder du gerne vil, men uden at du skal have fotografier stående og hængende alle steder i hjemmet.

Derudover er du nu også fri for at fremkalde de billeder du tager med dit digitalkamera eller med din mobiltelefon. Du kan bare lægge dem ind i din billedramme hurtigt og let.

Priserne på disse rammer varierer en hel del, men det kan klart anbefales at vælge en af de dyre løsninger. Her får du den bedste opløsning, når du foreviger dine minder og derudover er designet helt klart også at foretrække frem for de billigste løsninger.

Den digitale fotoramme er den optimale, moderne, personlige og mest stilede løsning, når du ønsker at fremvise dine bedste billeder og minder i dit hjem.

De dyre rammer koster mellem 1500 og 2000 kroner og kan klart anbefales. Er likviditeten ikke til det, så tag hellere et hurtigt forbrugslån på et mindre beløb og lån penge til rammen i stedet, for at købe en billig model.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *