Den nye Samsung Galaxy S4 er et hit!

Posted on

I snart et år har jeg gået rundt med en telefon, der har store ridser i skærmen, der gør det svært at se noget som helst. Jeg er tit blevet mobbet med det af mine venner, men ærlig talt så har jeg efterhånden vænnet mig til det. Jeg kunne sagtens bruge telefonen og efter lidt tilvænning lærte jeg at navigere uden om ridserne. Men desværre er der ikke noget, der varer for evigt og for en måneds tid siden fik min ridsede telefon en kæmpe ridse, da jeg tabte den.
Nu var der ingen vej tilbage – jeg måtte have mig en ny telefon.

Jeg gik straks i gang med at undersøge markedet, for det var ærlig talt længe siden jeg sidst havde købt en ny telefon. En Iphone havde jeg besluttet mig for, at det ikke skulle være. Jeg er ikke en Apple-person, så valget stod nu mellem en HTC og en Samsung.
Jeg har altid haft HTC i den tid hvor jeg har haft smartphones, men jeg har efterhånden hørt mange gode ting om Samsung og det fik mig til at overveje, om det var på tide, at jeg fik min første Samsung-telefon.

Da jeg ikke er nogen telefonekspert gik jeg ned i en telebutik og bad om råd. Ekspedienten var hurtig til at anbefale, at jeg købte den nye Samsung Galaxy S4. Jeg havde selv hørt lidt om telefonen, men vidste egentlig ikke så meget om den. Men efter at have fået en demonstration fra ekspedienten var jeg overbevist om, at jeg måtte have mig den nye Samsung Galaxy S4.

Jeg havde et telefonabonnement hos telebutikken i forvejen, så dette behøvede jeg ikke at oprette. Jeg skulle altså kun betale prisen for telefonen. Og selvom det lyder simpelt, så var prisen ret pebret. Telefonen kostede i omegnen af 5000kr. Det kan godt være, at det er mange år siden jeg har købt en telefon, men jeg mindes ikke, at det var så dyrt. For de penge kunne jeg jo få en ny computer. Heldigvis tilbød ekspedienten, at jeg kunne betale telefonen af over to år. For nogen lyder dette måske som en uoverskuelig periode, men jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg også har den samme telefon om to år, så jeg havde ingen problemer med at tegne en afbetalingsordning over to år. Derudover er det også nemt og lige til. Telebutikken tilmelder bare afbetalingen til PBS og derefter kører det hele af sig selv. Ærlig talt føles det slet ikke som om jeg betaler for min nye telefon.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *