Den nye Samsung Galaxy S4 er landet!

Posted on

D. 14. marts lancerede Samsung deres nye flagskibsmobiltelefon Samsung Galaxy S4 ved et stort event i New York. Lanceringen var ventet, men derfor kom det stadig bag på mange, at Samsung valgte at lancere en efterfølger til lillebroderen Samsung Galaxy S3 kun 9 måneder efter denne var kommet på markedet. Det vidner om en skarp konkurrence om at være de hurtigste på markedet blandt mange mobilkonkurrenter.

Man kan hurtigt komme til at undre sig over, hvad Samsung har kunne ændre på 9 måneder, men det viser sig, at både kamera og processer er betydeligt bedre end hos Samsung Galaxy S3. Derudover er skærmen vokset til næsten 5 tommer og det skal vise sig at være et godt træk fra Samsungs side. Mange undersøgelser peger nemlig på, at mange efterlyser en større skærm i takt med, at vi bruger mobilen mere og mere og til ting som vi ikke har brugt den til før.

Eksempelvis er mange begyndt at handle online på deres mobiltelefon, men på grund af for små skærme er der mange der venter med at gennemføre handlen til de er kommet hjem til deres computer. Med en større skærm ville man kunne lukke mange flere handler allerede på mobilen. Mange ting vil generelt bare blive lettere med en stor skærm, især hvis man ser på den forventede udviklingen på det elektroniske marked.

Mange tror på, at inden for et par år vil mobilen være det mest foretrukne stykke elektronik. Man vil i højere grad bevæge sig væk fra at bruge computeren fordi man kan klare de fleste ting på mobilen. Allerede nu bruger folk mobilen til at tjekke deres netbank, skrive mails og gå på Facebook. Og brugen af mobilen kommer kun til at stige og flere og flere ting der før kun var tilgængelige på computeren bliver nu også tilgængelige på mobilen.

Derfor er Samsungs nye Galaxy S4 et rigtig godt bud på en fremtidssikret mobiltelefon.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *