Drop juleræset – lån til julegaverne og køb dem online

Posted on

Julen står for døren og de daglige gøremål bliver bestemt ikke mindre, jo tættere vi kommer på julen. Det er den samme plade om igen, år efter år. Vi kan ikke blive overrasket over, hvor stressende julen egentlig er eller i hvert fald kan være. Ikke desto mindre, så nyder vi jo de gode øjeblikke, som den bestemt også indeholder. Vi skal have så mange gode øjeblikke som muligt og de stressede, skal vi have reduceret. Det lyder til at være nemmere sagt, end gjort. Ikke desto mindre vil jeg prøve, at komme med nogle bud, der kan gøre julen til en endnu bedre oplevelse end den plejer at være.

Forbered så meget du kan før alle andre

Det lyder meget simpelt, men forbered så meget du kan, før alle andre. Jo før, du er ude af starthullerne, desto hurtigt er du færdigt og du er også færdig før mange andre, hvis bare du er forberedt og kommer i gang i ordentlig tid. Det er naturligvis ikke alt der kan forberedes i forvejen, men de ting du kan forberede og som ikke tager skade af at være klaret i god tid, kan du ligeså godt få klaret. Der er ingen genvej, så man kan ligeså godt komme i gang i god tid, så man ikke skal ud og lave hurtige løsninger, leve i stress og jag de sidste dage op til jul, hvor en hel masse andre også skal handle og forberede deres egen jul.

Brug din PC konstruktivt

Du kan undgå helt at skulle stå i kø, hvis bare du køber alle julegaver online. Så bliver de sendt hjem til dig selv og du slipper for, at tage ud hvor alle andre handler. Få fat i ønskesedler i god tid og begynd at undersøge, om du ikke kan købe alle gaver på internettet. Ofte er der også penge, at spare ved at handle på internettet. Det der kan være svært at købe er tøj, hvor der kan være tvivl om størrelsen. Men dog er det ikke noget jeg vil advare imod, for det kan godt lade sig gøre, men der er bare andre ting, som er nemmere at købe på internettet end lige tøj. Hvis du klarer det hele hjemmefra foran din computer, kan du gøre det når du har tid, du behøver ikke komme i butikkens åbningstid. Du har tid til at kigge på sortimentet uden at end ekspedient forsøger at påvirke dig i en given retning. På den måde, kan du styre det hele selv og du får det præcist som du vil have det. Hvis det kniber med at finansiere alle dine gaver, så kan du også foran din pc, undersøge muligheden for at tage et kviklån. Det kan bare være et lån, af en mindre størrelse, som du betaler af efter jul. Lån som kan være med til at finansiere din jul. Der er masser af lån at vælge imellem og du bestemmer selv hvor meget du vil låne og over hvor lang tid, at pengene skal betales tilbage. Så har du fundet de helt rigtige gaver, men de ligger i den dyre ende af dit budget, så er der mulighed for at det kan lade sig gøre alligevel. Selve behandlingen af låneansøgningen går hurtigt, så det er ikke noget du behøver at være bekymret for. Indenfor en dag eller to, måske endda endnu hurtigere, vil pengene være på din konto, såfremt din ansøgning går igennem, hvilket i langt de fleste tilfælde også sker. Efterfølgende er du klar til at købe de gaver du har fundet på nettet. Du sparer benzinen til shopping-centeret og du slipper for at blive ligeså stresset, som de folk der render derude i forvejen og bestemt ikke har det samme overskud, som du kan skabe dig.

Fordel opgaverne mellem jer

Jo flere skuldre der er til at bære byrderne, desto nemmere bliver det også for hver enkelt. Der er nogle steder, hvor kvinderne i sig selv står for alt hvad der har med mad at gøre omkring jul og det er en tung byrde at løfte. Jo flere der er om, at dele opgaverne, jo nemmere bliver det også at overskue for hver enkelt. Man kan sagtens involvere børnene i nogle opgaver og give dem noget ansvar. De skal ikke være ret gamle, før de kan tage noget ansvar for, at juleaften bliver en succes. Som familie kan man hjælpe hinanden til et minimalt juleræs, det gør det meget nemmere for alle at få en god jul, når man deles om opgaverne og ansvaret. Men vigtigst af alt, kom i gang i ordentlig tid. Lån online

Kategori: Jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *