Få råd til en shoppetur i Milano

Posted on

En af verdens bedste byer at shoppe i er Milano. Storbyen er moderne, pulserende og fyldt med designervarer, der passer perfekt til dig, der hungrer efter italiensk kvalitet og internationalt design. Men Milano er en dyr storby, og skal du have råd til at gå shop-amok i det italienske mode-mekka, så skal du sandsynligvis låne pengene. I denne artikel kan du læse, hvordan du låner penge til en shoppingtur i Milanos gader.

Optag et forbrugslån

Forbrugslånet er din ven, når du vil på en uforglemmelig shoppetur i Milano. Forbrugslånet er lavet til den forbruger, som gerne vil have ekstra penge til forbrug. Forbrug dækker over mange ting, og en shoppetur i Milano er en af dem. Derfor er det forbrugslånet, du skal vælge, når du vil af sted!

Du finder forbrugslånet på nettet. Her udbyder en lang række låneudbydere, at du kan låne penge ved dem gennem et forbrugslån. Det kan være svært at finde det rigtige lån, og mange er derfor tilbøjelige til at låne penge ved et firma, som de kender navnet på i forvejen. Genkendelige navne på firmaerne kan være et godt udgangspunkt at starte fra. De fleste kender låneselskaber som L’easy og D:E:R, og disse selskaber er faktisk nogle af de bedste, der findes på lånemarkedet.

Vælg det billigste lån

Der er ingen grund til at vælge et lån, der er dyrere end det billigste. Derfor er det en god ide, at man vælger sit forbrugslån med omhu. Her kan det være en god ide, at man sammenligner et par lån. Det kan man blandt andet gøre på forskellige lånesammenligningssider. Har man ikke tålmodighed til at besøge diverse hjemmesider, så kan man nøjes med at sammenligne prisen på 2 lån. Når man skal sammenligne prisen på lån, er der 2 ting man skal tage højde for:

–          Lånets ÅOP

–          De månedlige afdrag

Et låns ÅOP er lånets årlige omkostninger i procent. ÅOP’en er altså et tal, der tager højde for alle omkostninger, renter og gebyrer, der er forbundet med et lån. Sammenligner man forskellige låns ÅOP, så er det billigste lån det lån, som har den laveste ÅOP.

De månedlige afdrag er de penge, som man skal betale af på lånet. Normalt betaler man forbrugslån af i mindre bider, og betalingen af de forskellige bidder sker som regel månedligt. På den måde har man altid godt styr på sit lån. Man kan se hvor mange måneder, man skal betale et afdrag ved at kigge på lånets løbetid. Løbetiden angiver, hvor mange måneder man skal betale sit månedlige afdrag i. I Danmark kan man have helt op til 84 måneder til at betale sit lån af i. Det svarer til 7 år.

Det er de færreste, der har behov for at låne penge over 7 år. Du kan selv beregne, hvor lang dit låns løbetid skal være ved at prøve forskellige løbetider. Når det månedlige afdrag har en passende størrelse, så har du fundet den rigtige løbetid for dit lån.

Læs mere om shopping i Milano

Du kan læse mere om shopping i Milano på Politikens hjemmeside. Samtidig kan du finde guides til Milanos restauranter, barer og seværdigheder.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *