Første gang på ski og positivt overrasket

Posted on

Jeg er netop vendt hjem fra min første skiferie nogensinde. Ferien fandt sted i det dejlige Italien og jeg er sikker på, at det ikke er sidste gang jeg tager på skiferie. I starten troede jeg ikke det var noget for mig. Jeg er ikke så glad for kulde og hård fysisk aktivitet, så skiferie var ikke noget, der stod højest på min ønskeseddel. Men af sted kom jeg, og hvor er jeg glad for, at jeg gjorde det.

Alle mine fordomme blev manet til jorden. For det første var det slet ikke så koldt som jeg troede. Solen bagte på os alle døgnets lyse timer og det gav en helt ubeskrivelig varme.
Derudover var det ikke så hårdt at stå på ski som jeg havde forventet. Det hænger måske lidt sammen med, at jeg kom på et hold, hvor man startede helt fra bunden. Men alle skal jo starte et sted, og jeg startede her. Det var rigtig sjovt at prøver at stå på ski, og når man var færdig var der jo afterski.

Til afterski var atmosfæren simpelthen så hyggelig og alle festede med hinanden uanset om man kunne tale samme sprog eller ej. Musikken var god og festlig og det satte en kæmpe fest i gang hver eneste aften.
Om eftermiddagen kunne man shoppe i de mange butikker, der lå omkring i feriebyen og der var noget for enhver smag. Der var både tøj, sko, tasker og parfumer og dette var til at få i alle prisklasser.
Det er altså ikke mange stedet hvor man både får sne, sol, fest og shopping samlet et sted og jeg er sikker på, at jeg skal prøve det igen. Sjovt var det i hvert fald og jeg hyggede mig hver eneste dag, så nu må jeg til at overveje om næste ferie skal foregå på ski eller på en strand.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *