Fremtiden er her: mobilbetaling gør livet lettere

Posted on

For lidt over en måneds tid siden lancerede Danske Bank en ny mobil betalingsform, der har til formål at gøre kontooverførsler nemmere end de hidtil har været. Vi kender sikkert alle det, at vi har lagt penge ud for eksempelvis et cafébesøg, og vores venner skal derefter overføre pengene til os via netbank. Selvom netbanker er rigtig smarte, så er de ikke så hurtige som vi altid gerne vil have. En kontooverførsel kan godt tage et par dage, hvis ikke de to kontoer der bliver overført i mellem stammer fra den samme bank. Derfor var jeg meget påpasselig med at lægge ud for mine venner da jeg var studerende. For selvom de overførte pengene med det samme, havde jeg ikke altid råd til at vente et par dage med at få dem igen.

Nu kan de danske studerende ånde lettet op, for med denne nye mobile betalingsform bliver det både hurtigere og nemmere at overføre penge mellem konti. Du slipper endda også for at skulle bakse med dit NemID hver eneste gang du vil overføre penge. Med det nye MobilePay kan du nemlig via et enkelt klik fra din mobiltelefon overføre op til 1000kr til en anden konto, bare ved at indtaste telefonnummeret på modtageren. Det er let og enkelt og eksperterne spår denne betalingsform en lys fremtid. Til at starte med kan du kun overføre op til 1000kr af gangen, men Danske Bank udelukker ikke, at beløbsstørrelsen kan blive større med tiden.

Sikkerheden skulle også være i orden med den nye mobile betalingsform. Ligesom med et dankort vil du kunne spærre for brugen af MobilePay hvis din telefon skulle blive stjålet. Skulle uheldet være ude, dækker Danske Bank naturligvis for dit tab.
Det bedste er dog næsten, at det går forrygende hurtigt at overføre penge mellem forskellige konti. Har du samme bank som modtager, vil modtager modtage pengene med det samme. Har I forskellige banker går der lidt længere tid, men dog kun op til en bankdag. Du slipper altså for at gå og vente på, at pengene kommer ind på din konto. Det gør det pludselig nemmere at lægge ud for venner, og det sparer også en masse restauranter for tid, når I ikke skal bruge tid på at dele regningen mellem jer.

Jeg er sikker på, at denne nye betalingsform får stor succes, og jeg bruger den allerede flittigt. Har du lyst til at vide mere om MobilePay, kan du klikke ind på www.danskebank.dk og læse mere.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *