Gør skærmen større med Asus PadFone 2!

Posted on

ASUS har med sin PadFone fundet en ægte transformer af guds nåde. Vi kender det alle sammen: smartphones’ skærme kan til tider blive rigtigt irriterende små og utilstrækkelige. Det kan du løse ved at købe en PadFone, som i løbet af få sekunder forvandler din mobils skærm til en tablet, så du kan få flere detaljer med.

Bedre opløsning end iPad 2 og smartphonen lader imens den er tilsluttet

PadFone har faktisk bedre opløsning end den mest populære tablet på markedet: iPad 2, hvilket betyder, at billedet bliver bedre. Med en opløsning på hele 1200×800 pixel kan man altså sige, at du får en skærm, der decideret er på niveau med det, du kan få på de fleste gode bærbare computere. Dette giver en stor brugeroplevelse for dig som bruger, hvilket selvfølgelig er altid er rart.

Derudover har PadFone 2 ogå den feature, at selve mobilen lader op, mens den sidder tilkoblet i etuiet, som følger med. Dermed har du ekstra batteritid med på turen, når du ikke lige er i nærheden af en stikkontakt og måske er ved at løbe tør for strøm. Dette giver en enorm lettelse i forhold til at skulle være bange for, at løbe tør for batteri midt i noget vigtigt på din smartphone.

Få råd til en PadFone 2

En lækker sag som denne koster et sted mellem 3000 og 4000 danske kroner for en udgave med 16 GB plads. Dette kan være mange penge for en stor del danskere, men man kan med stor sandsynlighed have enorm meget lyst til at få produktet. Derfor kan man eksempelvis låne pengene til en ny PadFone 2, hvis man ikke har pengene stående på kontoen. Et beskedent kviklån eller minilån kan hjælpe dig af med det økonomiske problem på vejen mod din nye, lækre skærm-transformer!

Det giver god mening at tage et lån, hvis man ganske enkelt ikke har pengene på forhånd, da de fleste lån på internettet hurtigt og nemt kan betales tilbage. Det gode er samtidig, at disse ikke spørger, hvad pengene skal bruges til, hvilket banken tit gør. Derudover er låneprocessen også særdeles hurtig, så hvis du sidder og ikke kan vente, kan det gå meget hurtigt med at få pengene overført til din konto og du kan dermed bestille din kommende PadFone 2!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *