Guide: Sådan finder du din Webergrill til den rette pris.

Posted on

Foråret er lige rundt om hjørnet. Du er måske ikke selv begyndt at tænke på sommeren endnu, men det er forhandlerne i høj grad. Derfor kan det være en god ide at kigge på de forskellige forhandleres hjemmesider og få et overblik over, hvad du skal bruge til sommer. På den måde kan du nå at ramme den bedste pris fra forhandlerne.

Min personlige favorit er klassikeren fra Weber. Vi har i vores familie i mange år sværget til Weber, når der skulle grilles, og vi er altid blevet positivt overraskede. Vores Weber kuglegrill har gjort underværker for familien i årtier. Men man kan altid bruge lidt forfriskning. Og sidste år var vi så heldige, at vi fandt et godt tilbud hos en forhandler på en gasgrill fra Weber.

Gasgrillen er blevet fornyet indenfor de seneste par år, og mange mennesker kender slet ikke til den nye form for gasgrill. Mange tænker stadig, at en gasgrill ødelægger hele fornøjelsen ved at grille, fordi den ikke kan give maden den samme smag af grill. Men gasgrillen er blevet revolutioneret, og en undersøgelse fra USA viser, at gasgrille giver samme smag som den traditionelle kulgrill. Dette skyldes, at producenterne har udviklet særlige brændere på grillene, som udvikler en røg, når de rammes af fedt og safter fra maden, der giver samme gode smag som røgen fra kulene.

Derudover kan en gasgrill være et bedre redskab for den travle familie, fordi man ganske enkelt kun skal tænde grillen, førend den er klar til at grille på. Man behøver altså ikke længere vente i en lille times tid på, at kullene bliver klar.

Det er vigtigt at vide, at Weber er så stort og populært et firma, at de har aftaler med forhandlerne om priser mv. Derfor er der stor forskel på, hvor meget den enkelte forhandler skal have for en grill fra Weber. Til gengæld er der ikke så stor forskel på tilbuds- og normalpris. Derfor er det en god ide, at man sætter sig ind i priserne ved de forskellige forhandlere.

Markedsføringsloven gør, at butikkerne højest må have deres produkter på tilbud hver 6. uge – men det har de til gengæld også. Derfor bør man som interesseret køber følge tilbuddene over en 6 ugers periode ved flere forhandlere for at få den bedste pris.

En god begynder grill er Webers Q200. Den har en mellemstor størrelse, der passer til de fleste familier. Man kan sagtens finde en Q200 med vogn til under 2000 kr., hvis man ruster sig med den rette tålmodighed.

Det er sjældent, at både grill og tilbehør er på tilbud. Derfor er det en god ide at købe disse ting separat, så man får tilbud på begge dele.

God fornøjelse med prisjagten!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *