Handl toldfrit på ferien

Posted on

I de gode gamle dage, hvor man kunne slæbe alt det toldfrie med hjem til landet man ville, brugte man også tit det argument at det kunne man jo ligeså godt, fordi det jo var så meget billigere. I dag er spille reglerne dog ændret, og vi må ikke indføre uanede mængder af toldfrie varer fra udlandet til Danmark – medmindre man risikere at få en bøde!

 

Køb toldfrit med hjem

Står du og skal på ferie kan det i dag også være en kæmpe fordel at købe alt det, som du må, så længe du selvfølgelig holder dig inde for grænsen af, hvor meget du maksimalt må have med hjem. Dette giver en enorm besparelse i forhold til, hvis du skulle købe de samme respektive vare herhjemme, hvor der både er høj moms og afgifter på de fleste af vores produkter. Herudover får du også den dejlige følelse af, at forkæle dig og din nærmeste en lille smule, inden hverdagens strabadser endnu en gang sætter ind efter en afslappende ferie.

Der er som sagt visse regler for, hvor meget du må tage med hjem fra ferien, således at alle mennesker ikke bare medbringer uendelige mængder varer ind i landet. Disse kan du læse mere om på skats hjemmeside.

Lån småpenge, hvis du ikke har råd

Skulle du nu stå og skulle på ferie, men simpelthen have brugt alle dine penge på rejsebilletter, hotel og mange andre udgiftsrige ting, så kan du måske have hjælp af et minilån eller kviklån, som leverer et meget småt lånebeløb, som der derfor også kun er meget lave renter på. På den måde kan du få muligheden for at få toldfrit med hjem fra ferien, samtidig med at du sparer en masse penge.

Husk nu altid at købe det maksimale antal, som du overhovedet må importere, da dette sparer dig flest penge, grundet at jo mere du køber, jo mere sparer du!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *