Kessler vs. Froch: en oplevelse for livet

Posted on

D. 25. maj 2013 mødte den store danske bokser Mikkel Kessler en af sine største modstandere Carl Froch. Slaget skulle slås i London og på spil var et dobbelt verdensmesterskab. Der er vist ingen grund til at fortælle, at kampen var særdeles vigtig og derfor var den også meget eftertragtet. Min mand havde længe talt om, at han gerne ville med til kampen og jeg ville da heller ikke have noget i mod at overvære så vigtig en boksekamp. Så da billetterne blev sat til salg var jeg hurtig og fik fat i to styks. Prisen var dog lidt højere end jeg havde forventet. Priserne startede ved 1200kr og steg stødt derefter.

Jeg købte billetterne og gav dem til min mand. Han blev utrolig glad og blærede sig straks over for sine venner. Det inspirerede hans gode ven til selv at købe et par til hans kone og ham selv. Vi blev meget begejstrede og glædede os til at tage af sted sammen alle sammen. Men et par dage efter vi havde aftalt at skulle af sted sammen kom min mands ven på besøg. Det var gået op for ham, at han ikke havde penge til både boksebilletter og flybilletter. Han spurgte os om han kunne låne pengene af min mand og jeg, men vi havde desværre ikke muligheden for at låne ham pengene, selvom vi gerne ville.

Vi var sikre på, at det betød, at vi måtte glemme alt om at tage af sted sammen med vores vennepar, men det viste sig, at min mands ven var så opsat på at skulle af sted at han ville gøre alt for at finde pengene til billetterne. Så da vi talte med ham en uge senere fortalte han, at han havde taget et sms-lån for at få råd til boksebilletterne. Han fortalte meget entusiastisk, at han havde fået svar på sin ansøgning inden for et kvarter og pengene var på hans konto samme dag. Han var meget imponeret over, hvor hurtigt det hele var gået og hvor effektivt han synes det var.

Vi var bare glade for, at vi alle fire kunne tage af sted til det store boksebrag. Hele turen var en oplevelse i sig selv og jeg er sikker på, at turen kun blev bedre af, at vi alle sammen var med. Boksekampen var også fantastisk og alle pengene værd hvis du spørger mig.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *