Køb et fladskærms-tv med en afdragsordning

Posted on

Mange taler om, at tv-udbyderen som vi kender den er ved at dø ud og at der i fremtiden vil være flere og flere, der ser det tv de har lyst til over internettet.
Jeg er dog stadig en af de personer, der elsker at se fjernsyn og som udbuddet er nu, synes jeg stadig, at tv-udbyderne har mere at byde på end de online streamingtjenester.

Men der er ikke noget sjovt ved at se tv på et gammelt billedrørs-tv så derfor har jeg besluttet mig for, at jeg må ud og købe mig et nyt tv. Og som tiderne er nu er det jo nødt til at være et fladskærms-tv. Jeg er faktisk i tvivl om hvorvidt radio/tv-butikkerne overhovedet sælger billedrørs-tv mere.

Om ikke andet er jeg i hvert fald meget opsat på, at det skal være nu, at jeg skal have mig et nyt tv.
Der er mange forskellige muligheder, når man skal købe et nyt tv, både når det kommer til hvor man skal købe og når det kommer til specifikationerne. Hvor mange tommer skal det være? Skal det være LED eller LCD osv. Spørgsmålene er mange, og derfor søgte jeg også råd hos mine venner og min familie, da jeg ikke har meget forstand på disse ting.

Min svoger foreslog mig, at jeg skulle tage et kig på Leasys hjemmeside. Her var der mange gode fladskærms-tv, og hvis ikke jeg havde pengene lige nu og her, kunne jeg købe dem med en afdragsordning. Jeg må indrømme, at jeg havde sparet en lille smule op men langt fra det hele, så idéen om en afdragsordning tiltalte mig meget. På den måde sprang jeg ikke hele mit budget på én gang, men kunne fordele beløbet ud over flere måneder.

Beslutningen var taget! Jeg fandt et fladskærms-tv jeg måtte eje, jeg købte det og nu betaler jeg ligeså roligt af på det hver måned. Det er smart!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *