Køb sæsonkort til dit yndlingshold

Posted on

Ved at købe sæsonkort til dit yndlingshold, har du en mulighed for at få masse fordele. Den gennemsnitlige billetpris bliver jo lige pludselig lavere og du får nogle muligheder, i den enkelte klub, i alt fra at opleve nogle specielle arrangementer til at få rabat i fanshoppen mv.

Skræntende økonomi i sport

Mange klubber kæmper med dårlig økonomi, det kommer af de stadig stigende krav fra spillerne lønmæssigt, samtidig med at sponsorerne holder lidt igen når der er økonomisk krise, tilskuerne gør det samme, da man i disse år oplever nogle begrænsninger i økonomien mange steder. Klubberne har i den grad brug for opgangstider. Mange vælger at sadle lidt om og i stedet benytte egne talenter. Den talentudvikling tager tid og koster lidt på resultaterne på den korte bane, men som rigtig klubmenneske, må det ikke få konsekvens. En rigtig fan er fan i både medgang og modgang. Møder op på stadion uanset hvad. Det er nemt nok at være fan i medgang, men de seje fans er dem som også er positive og konstruktive i modgang. Er du én af disse, kan du ligeså godt købe sæsonkort, så du kan hjælpe klubben videre både med opbakning til hjemmekampe, men også i form af at investere i et sæsonkort og merchandise.

Her har du mulighed for at tage både store og små lån – et lån til et sæsonkort er det samme et sponsorat i den klub, du holder allermest af og støtter weekend efter weekend. Det er jo følelser det handler om, der er så mange dybtliggende ting i at holde med en fodboldklub gennem hele livet – en klub i nærområdet eller blot en klub, som gennem tiderne har stået for nogle værdier der står dig nært. Det må man gerne betale tilbage og det gør man ved at støtte på bedst mulig vis. Og så er det bare skønt at sidde på stadion i solskin med en fadøl.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *