Koncerten du skal opleve i 2013

Posted on

I 2013 er der mange gode koncertoplevelser i vente. Jeg er rigtig glad for at gå til koncerter og jeg er også meget åben overfor at gå til koncerter som jeg umiddelbart ikke ville gå til normalt. Men jeg er et meget musikalsk menneske og derfor er jeg også meget åben overfor at høre nyt musik.

En af de koncerter jeg skal til i år er med en artist som jeg har været til koncert med en enkelt gang før. Jeg er stor fan af hans musik og hans sceneshow er noget af det mest simple men fantastiske jeg længe har set. Artisten er ingen ringere end Bruno Mars. Jeg så ham i Valby for lidt over et år siden og jeg svor at hvis han kom til Skandinavien igen skulle jeg opleve ham. Det kan ikke beskrives hvor meget energi der var i Valbyhallen den aften og jeg kan ikke vente med at føle den energi igen. På trods af, at det blot var Bruno Mars og hans band på scenen og at der ikke var nogen rekvisitter som man ellers ofte ser det ved store kunstnere, så leverede han et sceneshow der overgik alle forventninger.

Så derfor skal jeg helt sikkert også ind og se ham, når han gæster Forum til oktober. Jeg har allerede købt mine billetter som ligger klar i skuffen derhjemme. Billetprisen sneg sig op omkring de 500kr og det er væsentligt dyrere end da han gæstede Danmark første gang. Her var billetprisen på 300kr. Men nu har hans karriere for alvor taget fart og det afspejler sig også på billetprisen. Men jeg er slet ikke i tvivl om, at det bliver det hele værd. Sådan en oplevelse kan der slet ikke sættes pris på og jeg glæder mig som et lille barn til at jeg til oktober kan se den kære Bruno Mars i Forum i København.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *