Andreas E. Hermansen

Andreas E. Hermansen på 36 år er uddannet erhvervsjurist fra CBS og har specialiseret sig indenfor kontraktindgåelse. Han arbejder som agent for professionelle sportsudøvere, primært fodboldspillere, handler på spillernes vegne, indgår kontrakter i deres interesser. Det har ligget naturligt til Andreas, da han altid har været lidt af en sportsnørd og så kunne få lov at forhandle kontrakter og vilkår på sine klienters vegne. Andreas får procenter af den aftale han indgår og i en verden, hvor sportsfolk virkelig får lukrative aftaler, giver det også Andreas E. Hermansen nogle økonomiske muligheder. Andreas E. Hermansen lever også et liv i luksus og sætter absolut ikke begrænsninger for sig selv. Han kan godt lide at være i en verden, hvor medierne fylder meget og han synes det er fedt at blive genkendt på gaden i en storby, sammen med en af sine klienter, når man er der for at forhandle en aftale i stand.

I tidernes morgen, gav Andreas, ligesom alle andre unge fyre, sin egen karriere en chance. En slem korsbåndsskade, satte dog en brat ende på karrieren, da han i en alder af 21, faldt uheldigt ned efter en hovedstødsduel i en kamp for AGF’s 2.hold i danmarksserien. Om han nogensinde ville have opnået en hel masse på egen hånd, er svært at spå om.

Andreas har i dag tre bopæle, rundt omkring. Udover sin bopæl i Danmark, ned til Vejle fjord, så har han en ferielejlighed i Spanien på Costa del Sol kysten og en bopæl i Monaco. Andreas rejser verdenen rundt og ser fodbold, både som en del af sit erhverv, men også fordi han ligeledes ser det som en hobby og når hans job i høj grad tillader muligheden, nyder han muligheden for at komme rundt og opleve forskellige kulturer. Andreas håber på sigt at få et endnu større navn og bliver landets førende agent og målsætningen er realistisk indenfor en overskuelig årrække, vurderes det af uafhængige anonyme kilder i branchen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *