Asger D. Friis

Asger D. Friis er 26 år gammel og er vel nok det man kan kalde en professionel livsnyder. Asger har fundet drømmejobbet og arbejder i tøjbranchen. Asger kender om nogen til behovet for at bruge penge. Mange penge. Gennem hans arbejde i tøjbranchen har Asger naturligvis en stor interesse for tøj, og allerhelst luksustøj. Asger kender til alle de gode mærker og han er stor forbruger af dyrt mærketøj.

Men penge til tøj kommer ikke af sig selv, for penge hænger ikke på træerne. Hvis man har dyre vaner skal der mange penge til. Nu er det bare sådan at alle ikke kan tjene lige mange penge, men alle vil gerne have råd til at leve som Asger.

Asger er heller ikke selv millionær, men han har fundet en anden løsning, når han skal opretholde sine dyre vaner. Han låner penge. Asger låner penge til privatforbrug og det har hjulpet ham med at dyrke sin store interesse indenfor luksusvarer og dyrt tøj. Asger synes at dette er en mulighed som alle bør benytte og han vil derfor gerne hjælpe andre med at gøre som ham selv. Han er derfor startet med at læse finansøkonomi så han kan hjælpe andre med at finde de rigtige lån.

I følge Asger bør alle bruge mange penge og det er ingen skam at låne penge, når man gerne vil have noget. Asger har mere erfaring indenfor dette felt end de fleste andre forbrugere og han er efter eget udsagn er perfekt liv.

Asger spørger ofte, hvorfor alle ikke har et perfekt liv. Han mener selv han kender svaret. Folk gør ikke nok for dem selv. Asger vil gerne hjælpe andre med at gøre mere for dem selv og han må om nogen være en af de bedste til den opgave.

Asger kender alt til at låne penge til privatforbrug og han ønsker alle et perfekt liv.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *