Ella A. Henriksen

Ella er uddannet økonom, og hun har mange års erfaring indenfor arbejdet i den finansielle sektor. De seneste 10 år har hun arbejdet med personaleadministration i en større virksomhed. Hendes primære opgave er at finde lige præcis de medarbejdere, som virksomheden står og mangler.

Ella har i mange år set sin opgave som spændende, og hun har altid elsket at give folk muligheden for at vise, hvad de kan. Men indenfor de seneste år har hun grundet finanskrisen, og de deraf følgende sparetider, oplevet at måtte sige nej tak til mange kvalificerede medarbejdere, som hendes firma i en bedre økonomisk tid ville være glade for at have ansat, men som der grundet finanskrisen ikke er plads til.

I sin nærmeste familie har Ella medlemmer, som også står i den svære situation, som mange kvalificerede kandidater lever i under finanskrisen. Der er ikke job til alle uanset, hvor meget man ønsker det på deres vegne. Og Ella ønsker det for mange. Flere end hun på vegne af sin virksomhed kan give tryghed gennem et fast arbejde – og også for hendes egne familiemedlemmer, der for tiden går uden job. Dette har gjort at hun ud over sit arbejde med personaleadministration har fået en interesse i at rådgive den nærmeste familie og venner i at optage privatlån. Rådgivningen har vist sig at være en succes, og nu er Ella klar til hjælpe og rådgive danskerne i fornuftsbaseret økonomi, der kan hjælpe dem til at holde deres sædvanlige levestandart trods krisen. Hendes største motivation for dette er et personligt syn på finanskrisen som en kortere krise danskerne skal igennem uden at de behøver at miste deres almindelige livsvilkår. Hendes motivation rammer altså ikke kun de arbejdsløse, men også dem der på grund af andre finanskrisebaserede faktorer må leve for mindre end de er vant til.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *