Magnus A. Carlsen

Magnus A. Carlsen  kommer fra Nørre Nebel i Vestjylland, men bor nu i Århus, hvor han for nyligt blev hyret til en stilling som advokat hos et lille advokatfirma beliggende i hjertet af “Smilets by”. Som jurist rådgiver og behandler han sager for virksomhedens klienter og deltager i forskellige retssager, hvor han tit har alle de økonomiske stridigheder som sit specifikke fagområde. På grund af sin faglige kompetencer og personlige interesse inden for den finansielle sektor, følger Magnus også meget med i, hvad der rør så rundt omkring i verden og skriver på bloggen heraf sine holdninger, som som sagt også er fagligt begrundet.

I sit privatliv bor han alene sammen med sin kat, Viskas. Da Magnus bruger meget tid på sit arbejde, føler han ikke tid og plads til en kæreste/kone lige nu, men drømmer da om en dag at møde den rette. Da fritiden ikke tæller pleje af forhold og pasning af hus (da han bor i lejlighed), går denne med endnu mere arbejde end de obligatoriske 37 timer pr. uge. Når Magnus en gang imellem finder tid, plads og lyst til at lægge de juridiske sager fra sig, holder han meget af at læse forskelligt faglitteratur – dog med særlig interesse inden for privat, virksomheds- og finansøkonomi.

Årsagen til, at Magnus nu også har valgt at udvide sit territorium skyldes, at han for få måneder tilbage læste en blog af en anden jurist, hvis udsagn han mente (og stadig mener) ikke er i kontakt med sandheden. Magnus har derfor besluttet at blogge om diverse emner inden for pengeforbrug og give sit besyv med set fra en jurists synspunkt, hvor perfektionismen og den reelle sandhed igen og igen er noget, der bliver underprioriteret af de andre danske bloggere, når disse udtaler sig de økonomiske sager i landet.

Mine kvindelige og mandelige læsere – byd velkommen til “Juristens bord” om pengeforbrug!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *