Silke V. Mikkelsen

Silke V. Mikkelsen arbejder til dagligt som indkøber for en af Danmarks største tøjvirksomheder.
I sit arbejde har Silke rig mulighed for at komme tæt på de nyeste trends og tendenser, men hun er på samme tid også med til at følge den økonomiske udvikling inden for forbrug.
Som indkøber mærker Silke på førstehånd når krisen kradser og forbrugerne bruger færre og færre penge på tøj. Men Silke ved derimod også, at for at krisen skal vende er det nødvendigt at forbrugerne får pengene op af lommen og derved bidrager til at få sat hjulene i gang. Dog erkender Silke, at det kan være svært for mange at bruge lidt ekstra penge på eksempelvis tøj og smykker, når økonomien i forvejen kan være stram. Hun kender det selv fra sine unge år, hvor der ikke altid var råd til det nyeste og flotteste tøj. Men som de fleste andre mennesker elskede Silke at forkæle sig selv med nye ting og glæden blev aldrig mindre selvom pengene var trænge. Forskellen var dog bare den, at Silke købte tøj på den smarte måde.
Udsalg, lagersalg og genbrug var for mange med økonomiske vanskeligheder den eneste mulighed for at købe tøj, men på trods af at pengene var små, havde Silke altid råd til det nyeste og smarteste tøj. Hendes hemmelighed? Finansiering af købene via lån.
Silke opdagede hurtigt, at der lå en verden af muligheder foran hende og med uendelige lånemuligheder havde Silke nu råd til det gode liv med materielle goder.
Silke er utrolig entusiastisk omkring at få samfundets hjul i gang igen og derfor bruger hun denne blog til at fortælle om, hvordan man via forbrug kan bidrage til at lede Danmark ud af krisen.
Alle bidrag tæller, men hvorfor ikke forkæle sig selv mens man er i gang?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *