Lån penge til den laveste rente

Posted on

Da Finanskrisen ramte det europæiske marked i tiden omkring 2007-2008, var der mange mennesker, der i årenes løb optil havde nydt godt af den enorme højkonjunktur, som hele Europa havde oplevet siden starten af halvfemserne. Det indbefattede blandt andet nogle ekstremt lave renter, der gjorde, at man nærmest var tosset, hvis man ikke lånte penge til de procenter, som banker og andre skulle have for at låne penge ud.

Krisens betydning for renten

Da Finanskrisen så for alvor tog fat, fik dette automatisk også stor negativ indflydelse på den hidtil lave rente. Pludselig krakkede mange banker og andre pengeinstitutioner, hvilket medførte en uhyrlig forsigtighed hos bankerne, da man ikke ønskede at låne penge ud så meget, som man indtil da havde gjort.

Renten steg derfor til nye højder, og mange forbrugere blev derved afholdt fra at låne penge. De samfundsøkonomiske hjul gik langsomt i stå, forbruget faldt og arbejdsløsheden steg uheldigvis ligeledes, da der simpelthen var mindre forbrug og dermed mindre efterspørgsmål hos producenterne, som ikke længere havde brug for så meget arbejdskraft som hidtil.

I dag, nogle år senere i 2013 ser vi stadig Finanskrisens skrammer på Europa: Grækenland er nærmest statsbankerot, arbejdsløsheden og konkurrenceevnen i Danmark eksempelvis er ikke tidssvarende. Ligeledes rammer Finanskrisen også privatpersoner, mest af alt pga. de styrtdykkede aktiekurser, der har gjort, at mange danskere har mistet flere tusinde kroner på deres aktier.

Lån penge til den laveste rente

På grund af ovenstående konklusioner er mit budskab derfor: lån penge til den laveste rente, som du kan finde. Du vil nok ikke kunne finde renter, der er ligeså lave som for bare fem år siden, eller noget der tilnærmelsesvis kommer tæt på. Alligevel er det i min optik stadig muligt, at finde lån til anstændige renter, der kan hjælpe dig med at realisere nogle drømme.

Samtidig er det også vigtigt at påpege, at lån med gode renter også skal være mulige at få bemidlet, da der ellers ikke er nogen positiv værdi i disse lån. En type lån, der er meget nemme at få fat i og som faktisk har en retfærdig rente er de såkaldte ”online lån”. Et online lån er et lån, som kun fås via internetudbydere. Det er således et lån, der fås udenom banker og pengeinstitutter.

De umiddelbare fordele ved online lån er, at der er mange forskellige at vælge imellem, du kan få dem lynhurtigt, og du bliver aldrig nogensinde spurgt om, hvad pengene skal bruges til. Det giver en enorme frihed og diskretion, som man ikke finder i banker og pengeinstitutter, hvor man ligeledes kan lån penge.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *