Lån penge til en ny seng og sov godt

Posted on

Da jeg var ung og studerende sov jeg i mange år i en enkeltseng. Selvom der selvfølgelig er plads nok til en enkelt person i en seng, der måler 90cm i bredden så er der ikke meget plads til at brede sig på. Derfor ønskede jeg mig brændende en større seng, men som studerende havde jeg simpelthen ikke pengene til det, så jeg skubbede drømmen væk for en periode.

Men på et tidspunkt kunne jeg ikke undgå at skulle ud og købe ny seng. For pludselig gik min seng i stykker og jeg kunne ikke trække købet længere. Så jeg måtte ud og købe en ny seng, selvom min økonomi ikke var til det.

Jeg synes selv, at jeg var godt forberedt for jeg havde gransket diverse tilbudsaviser og kigget efter det bedste tilbud, men uanset hvor mange tilbudsaviser jeg kiggede igennem, så skulle jeg minimum give 3000kr, hvis jeg skulle have en ordentlig seng. Og 3000kr var penge jeg ikke havde på daværende tidspunkt.

Jeg forsøgte at få en handel i stand med diverse butikker således, at jeg ville kunne betale sengen af over en længere periode, men det var ikke muligt. Pludselig var gode råd dyre og jeg anede ærlig talt ikke, hvad jeg skulle gøre, men heldigvis gav en af mine veninder mig et godt råd. Hun opfordrede mig til at låne pengene til sengen. Hendes argument var, at jeg umuligt kunne leve uden en seng og som hun så klogt sagde, så var jeg langt fra den første der tog et lån og jeg var bestemt heller ikke den sidste.

Med det gode råd i baghovedet valgte jeg så at låne penge til at købe en ny seng. Jeg fik hurtigt pengene ind på min konto og jeg må indrømme, at efter jeg havde købt min seng, så sov jeg bedre end jeg havde gjort i lang tid. Så lånet og investeringen i sengen var et rigtig godt valg jeg tog mig og jeg har faktisk sengen den dag i dag.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *