Lån penge til lavest mulig rente

Posted on

Når du skal låne penge, så er det væsentligt, at du finder en udbyder der tilbyder lån til den lavest mulige rente. I nogle butikker når man handler, kan man handle rentefrit og det er en klar fordel. Dog er det sjældent gratis at låne penge og derfor skal du finde det lån med lavest mulige rente, så du slipper med så minimal betaling som muligt, for din egen skyld. Jo længere tid ens lån løber over, jo flere rentetilskrivninger kommer der på lånet og det giver øgede omkostninger. Så derfor: Hver gang, at du har penge tilovers på din konto, så brug dem på at nedbringe din gæld, da de penge du låner har en højere rente end de renter du får for at have penge stående i banken. Det er tommelfingerregel nummer 1 og især i tider, hvor bankerne nærmest ikke tilbyder renter for at have penge stående. Derfor kan du ligeså godt nedbringe gæld.

Forøg dit forbrug

Hvis ikke du vælger at nedbringe din gæld, så forøg dit forbrug. Der er gode muligheder for at låne penge til lave renter. Øg dit forbrug i stedet for at have penge stående i banken til nærmest ingen renter. Nogle gemmer pengene af frygt for dårligere tider, hvis man nu bliver ramt af finanskrisen. Dog er der indikationer der peger i retning af at finanskrisen er på vej til at nå sin ende og udviklingen i både boligmarkedet, men også i beskæftigelsen går den rigtige vej igen. Så der er ingen grund til panik og besparelse, tingene er stille og roligt ved at ændre sig til det bedre og det bør være en væsentlig grund til at man bidrager til at forbruge penge og gerne via lån i stedet for at spare penge op man ingen renter får for.

Du skal i gang med at bruge penge, du skal i gang med at låne penge, så du kan holde et højt forbrug. Bankerne giver dig ingen renter alligevel, så brug den sidste del af den økonomiske krise på at investere. Så kan du evt. overveje at gemme nogle penge, når du får renter der kan være med til at gøre en forskel for din økonomi. Du skal finde lån, hvor de tilbyder de bedste vilkår for dig som kunde og her er nogle gode bud, hvor du får de bedste vilkår og de laveste renter. På den måde, kan vi alle være med til at hjælpe økonomien videre i den rigtige retning.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *