Maj måned blev hurtigt lettere

Posted on

Kalenderen siger 24. maj og det er selvsagt sidst på måneden. Det er snart en måned siden der sidst gik løn ind på kontoen og der går endnu nogen dage inden der igen kan registreres en lønindkomst, når jeg tjekker min netbank.

Dette er jo i sig selv en smule ærgeligt og lidt kedeligt. Det er forår og det er varmt og det vil man jo allerhelst nyde i fulde drag. Tage på cafe, drikke en øl eller to med vennerne, generelt bare nyde livet.

Det er bare en lille smule svært at nyde livet, når der ikke er nogen penge på bankkontoen. Dette er ganske enkelt min egen personlige situation lige i øjeblikket. Eller rettere det var det indtil i går. Her traf jeg nemlig en beslutning som jeg allerede har nået at sætte stor pris på. Jeg havde længe overvejet muligheden, for at tage et SMS lån, hvis det var lidt trangt i økonomien sidst på måneden og denne situation synes at være helt oplagt til at kaste sig ud i netop dette.

Jeg valgte derfor at fatte min mobiltelefon og få sat gang i processen med at tage et SMS lån. Og allerede kort tid efter stod pengene på min konto og pludselig var det som om at Maj måned blev lidt lysere og lidt varmere end den allerede er. Nu behøver jeg ikke, at undvære alle de obligatoriske forårsoplevelser med vennerne. Jeg kan nyde den sidste del af det smukke forår i allerhøjeste grad.

Jeg har nu de fornødne penge på kontoen til at leve fint og almindeligt resten af måneden og det bliver så absolut intet problem at betale det forholdsvist beskedne beløb på 1500 kroner tilbage.

Det er let at overskue og det er bestemt noget som jeg vil benytte mig af i fremtiden, hvis jeg står i samme situation. Der er ingen grund til at gå på kompromis med sin levestandard sidst på måneden, når man har muligheden for at tage et SMS lån.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *