Modetøj er en dyr passion

Posted on

Jeg må indrømme, at jeg er en slave for modetøj. Jeg køber simpelthen altid det nyeste og jeg kan ikke holde mig væk fra gågaderne eller storcentrene. Jeg tror mange piger har en passion for modetøj, men der er nok ikke mange, der har det i så stor grad som mig. Og heldigvis for det. For jeg bruger rigtig meget tid og mange penge på at tilfredsstille min passion.

Men på trods af, at min bankrådgiver ryster opgivende på hovedet når hun møder mig, er der ikke noget bedre end at kunne tage et stykke nyindkøbt tøj på og betragte sig selv i spejlet. Men endnu bedre er det, når folk kommenterer det og roser min stil. Det er ikke fordi jeg har brug for anerkendelse af mit udseende, men det gør mig glad, når jeg kan se, at alle de timer jeg har brugt på min passion bærer frugt. Jeg ser rent faktisk godt ud og mange kan godt lide min stil. Det er en dejlig følelse!

Dog har jeg for længe siden opgivet at bede min bankrådgiver om penge til at finansiere denne hobby. Som nævnt rystede hun bare på hovedet af mig som om jeg skulle finde noget bedre at bruge mine penge på. Men hvad hun ikke vidste, var at jeg rent faktisk sælger meget af mit gamle tøj og derved tjener penge ind igen.
Men det var så hendes tab, at hun ikke spurgte. For jeg tog bare mine ønsker om et lån videre til en anden udbyder, nærmere bestemt en online lånevirksomhed og der behøvede jeg ikke fortælle, hvad jeg skulle bruge mine penge til. Det gik hurtigt og var let og pludselig tikkede pengene ind på mit konto, og jeg kunne gå ned og købe de støvler jeg havde beundret så længe.

Det var så nemt, og jeg er slet ikke det mindste bekymret for, om jeg kan betale pengene tilbage igen. Jeg sælger bare noget af mit gamle tøj, som jeg ikke bruger og så er der penge til det hele igen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *