Når du flytter bopæl investerer du i din egen fremtid

Posted on

Når du skifter adresse, rykker teltpælene op, så investerer du i din egen fremtid. Du investerer i en ny begyndelse og er klar til at starte et nyt kapitel i dit liv op. Men medmindre, du sælger din bolig, med stor fortjeneste, så kan en flytning i det hele taget være en dyr fornøjelse. Det kan både være tilfældet, hvis du er boligejer, men også hvis du er boliglejer. Der er nemlig nogle omkostninger forbundet med hele projektet omhandlende den flytning. Omkostningerne kan variere, det er der ingen tvivl om, men gratis er det sjældent.

Som boligejer skal du ikke flytte med det samme

En god tommelfingerregel er, at hvis du er boligejer, så skal du bo i den bolig i 6-7 år, før det kan betale sig at flytte fra den igen. Der skal være afviklet tilpas på dine boliglån. Når du flytter ind i boligen, er der en række omkostninger, som skal nå at tjenes ind igen. Det er bl.a. udgifter til mægler, det er tinglysning, det er advokat der skal underskrive skødet osv. Disse udgifter løber op og hvis du skal derfra med gevinst, så skal du bo i en bolig i så lang tid, for at det ender i plus. Alternativt kan du tage et lån, til at dække de udgifter.

Som boliglejer er det dit indskud der står for skud

Når man lejer bolig, så er det ens indskud, der kan være usikkerhed om, bliver tilbagebetalt. Jo længere tid, man bor der, desto mindre bliver chancen også for at få sit indskud igen. Almindelig slitage der skal forbedres kan man komme til at hæfte for. Det der til gengæld kan være en gevinst, er hvis man har betalt forudbetalt husleje, som tilfældet ofte er, uanset om det er 1,2 eller 3 måneder. De sidste måneder man bor der, efter man har opsagt sin lejeaftale, betaler man således ikke husleje. Men i det hele taget må man regne med udgifter, når man flytter. For selv, hvis man bor til leje og man fraflytter relativt hurtigt, så må man regne med at der kan være udgifter. Der vil være nogle ting fra det gamle hjem, der ikke længere kan bruges og nogle nye ting der skal investeres i til den nye bolig.

Skal du flytte så lån penge

Man kan jo, stå i en situation, hvor man simpelthen er nødt til at flytte. Et brast forhold/ægteskab eller andre omstændigheder, der gør, at man er nødt til at kigge på andre muligheder hvad angår bolig. Så er det heldigvis muligt, at låne penge til de udgifter der er forbundet med flytningen. Der findes nemlig et stort udvalg af lån, hvor der ikke spørges til og hvor det fra udbyders side er underordnet hvad lånet bruges til, når blot du som forbruger er tilfreds.Det er der absolut ingen problemer i at man gør på den måde. Også fordi man kan få en lang løbetid på sit lån og så bliver det intet problem at betale tilbage over tid, når ydelsen bliver lav. Men det er vigtigt, at man er opmærksom på at det koster penge at flytte. Hvordan man finansierer det, er op til en selv og det har du garanteret en rigtig god løsning på.  Du kan tage et lån, hvor du selv sætter betingelserne og på den måde, er du selv herre over, at du får et lån, der også for dig selv er attraktivt.

Det er sundt, at man en gang imellem tager livet op til overvejelse og nogle har i den forbindelse brug for, at starte op på en frisk. Det betyder, at man flytter bolig, måske skifter job og andre radikale beslutninger. Måske nøjes man med nogen af dem, men jeg tror det kan være godt, at man en gang imellem kaster sig over nye idéer. Når man så får nogle idéer, skal man ikke være bange for at kaste sig ud i dem, heller ikke selv om de koster penge. Disse lån, er gode muligheder for dig til at få dine drømme indfriet og der er gode betingelser på lånene, så du får lov at afvikle på dem, som det passer dig bedst. Du behøver ikke frygte at det er lån, der får store konsekvenser for din økonomi. Det er det ikke, hverken på kort eller lang sigt. Du kan få lov at få en lang løbetid og så bliver dine månedlige betalinger minimale. Hvis det er ny bolig du har brug for, så gør alvor af det nu. Du ved selv, hvad der er bedst for dig. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *