Øg forbruget med SMS-Lån

Posted on

Forbrug er en en rar ting. Det er rart at bruge penge, hvis man bruger dem på gode ting. Eksempelvis på forbrugsgoder til sig selv eller dem man holder allermest af. Forbrug er generelt også en positiv ting for den samfundsøkonomi der påvirker os allesammen. Især i disse tider, hvor der snakkes finansiel krise verden over, så kunne verden faktisk godt bruge lidt mere forbrug. Det er med til at sætte gang i hjulene som man populært kalder det. Det er med til at skabe vækst og øget efterspørgsel og dermed, vigtigst af alt. Arbejdspladser.

Selvom vi allesammen sikkert godt kunne tænke os at kunne bruge lidt flere penge på os selv hver måned, så er det ikke nødvendigvis det letteste lige at finde den rette luft i budgettet, så man rent faktisk kan tillade sådan en økonomisk adfærd overfor sig selv.

Jeg er selv en person der har et stort forbrug og har et stort behov for at forkæle mig selv. Gerne hele måneden i gennem. Det har fået mig til at tænke lidt mere kreativt. JEg var nødt til at tænke ud af boksen, for at kunne finde luften i budgettet til eksempelvis at købe tøj sidst på måneden.

Opdagelsen af SMS-lån

Jeg følte mig lidt som Chrisoffer Columbus som i 1492 opdagede Amerika. Noget der har eksisteret længe, men som han først fik øjnene op for der. Sådan havde jeg det da jeg opdagede SMS-lån. En fantastisk mulighed, for at øge forbruget og leve godt hele måneden i gennem.

Med et SMS-lån kan man i løbet af måneden låne et mindre beløb som man så skal betale tilbage 30 dage efter. Dette gør at man kan øge sit forbrug i visse måneder og så betale beløbet tilbage igen, når man igen får løn eller understøttelse.

SMS-lånet er en helt oplagt mulighed for at gøre noget godt for sig selv. Og det er vigtigt at man husker at gøre noget godt for sig selv. Et SMS-lån er et mindre og ganske ufarligt lån, som man har et solidt overblik over og som aldrig når at blive uoverskueligt at tilbagebetale.

Jeg har som sagt selv benyttet muligheden flere gange og det har kun haft positive effekter på både mit humør og min økonomi. Det kan på det varmeste anbefales og det handler om at se mulighederne snarere end begrænsningerne i sin egen økonomi.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *