Rejs til Tyrkiet i påskeferien

Posted on

Påskeferien er vel overstået og jeg synes, at jeg vil fortælle om, hvad jeg har brugt min påskeferie til. Denne påske var nemlig ikke som den plejer at være. I år gik min familie og jeg all-in og bestilte en ferie til det dejlige Tyrkiet.

Jeg har længe gerne ville til Tyrkiet, men har ikke haft mulighed for det, da vores ferier indtil videre har budt på andre eventyr. Men i år fik jeg endelig muligheden for at drage af sted til det dejlige land.

Vi havde bestilt en rejse til Marmaris som er kendt for blandt andet deres store bazar. Min mand, ungerne og jeg fik os indlogeret i en hotellejlighed med terrasse lige ned til poolen. Allerede der var jeg positivt overrasket over Tyrkiet. Personalet på hotellet var også helt fantastiske. Magen til gæstfrihed og service skal man lede længe efter. Som turist bliver du virkelig forkælet og mangler du noget, skal personalet nok sørge for, at du får det du ønsker.

Ugen bød også på mange forskellige eventyr. Vi besøgte selvfølgelig bazaren som nærmest er en obligatorisk attraktion for de fleste turister. Her kunne man købe alt hvad hjertet begærer, og jeg fik da også fyldt et par store indkøbsposer med diverse krydderier, tørklæder, tøj og tasker. Derefter tog vi til en stor smykkebutik lige uden for Marmaris. Tyrkiet er kendt for deres guld og jeg skal også love for, at der var guld i lange baner. Min mand og jeg købte en halskæde til hver af vores to piger. Så var dagen reddet for dem.
Vores sidste udflugt foregik på en båd. Her sejlede vi til den græske ø Rhodos og nød en dag i den gamle by midt inde i Rhodos by.

Rejsen kostede os cirka 10.000kr for fire personer og det var penge, der var givet godt ud. Foruden morgenmad fik vi også serveret aftensmad i hotellets restaurant to dage i løbet af ugen. Jeg vil klart anbefale alle at tage til Tyrkiet. Det er særdeles billigt i forhold til, hvad du får ud af din rejse. Value for money er betegnelsen jeg vil putte på en rejse til Tyrkiet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *