SMS lån er den nemme vej til penge

Posted on

lånHvis du ikke kan overskue din økonomi, dine regninger bliver flere og flere – og du har ikke de penge til din egen disposition som du kunne tænke dig, således at der ikke er mulighed for selvforkælelse, så bør du overveje et SMS lån. SMS lån er mindre lån, der supplerer økonomien i mindre grad. Dvs. ingen lån, du hæfter for i al din tid, men derimod mindre lån der giver dig flere penge mellem hænderne i perioder, hvor du ikke kan finde råd til det du synes du kunne tænke dig. Kendetegnene ved SMS lån, er at de er nemme at optage, mindre beløb og dermed er de også nemme at komme ud af igen. Der er begrænsede omkostninger forbundet med at have sådan et lån og ingen udgifter forbundet med at stifte sådan et lån. Så man kan godt sige, at det er den nemme vej til penge. De skal betales tilbage igen og det gør man ofte på en kort løbetid, så som 1 måned eller 2 måneder. Det giver få renter tillagt og dermed betaler man ikke meget mere end den hovedstol som man har lånt.

Hvordan gør man?

Som det ligger i navnet, så skal man bruge sin mobiltelefon og det kan faktisk klares det hele derfra. Via en udbyder på nettet, sender man en SMS, tilbage får man på SMS en kode, som man skal bruge på udbyderens hjemmeside til at indtaste og søge om et lån. Derinde bestemmer du beløbets størrelse, løbetiden, antal afdrag – ganske få timer efter er din ansøgning gået igennem og bekræftet, medmindre at sjældne omstændigheder gør, at ansøgningen ikke kan accepteres. Det er en nem måde at komme til penge på og du kommer hurtigt ud af det igen. Det skaber balance i ens økonomi at man i måneder med mange udgifter, kan supplere med et SMS lån og så i den efterfølgende måned med mere overskud på kontoen, kan betale lånet ud. På den måde sikrer man, at man altid har penge til de ting, man kunne tænke sig. Ens udgifter skifter meget, hvorimod indkomsten er mere fast og det er med at få sin økonomi rettet ind efter de skiftende omstændigheder der måtte være. SMS lån er en ny måde at tænke lån på og en ny måde, hvor man som forbruger har en god måde at komme nemt til penge på, hvor man kan bruge det på lige hvad man selv synes og hvor man let kommer til pengene, uanset hvor i verden man befinder sig. Efterhånden har alle mobiltelefoner med internetadgang og så er resten en ren formsag at klare, for at man kan få tilført kapital til kontoen.

Frihed til selv at vælge

Der er frihed til at sammensætte dit lån som du kunne tænke dig. Der er et beløbsminimum og et beløbsmaksimum, når blot det beløb du ønsker at låner, ligger indenfor det interval, så er det i orden. Hvad du vil bruge pengene på, er helt din egen beslutning og du kan surfe rundt blandt forskellige muligheder på nettet, prøve forskellige sammensætninger, så du kan se hvordan tilbagebetalingen bliver for dig. Friheden til selv at vælge beløb og selv at vælge hvor store ydelser der skal betales, er friheden i de lån, som er kendetegnet ved den tillid som aftalerne bygger på, hvor hver kunde, selv vurderer egne behov og der bliver opstillet forskellige lånemuligheder ud fra de kriterier man selv sætter. Forskellen på SMS lån og andre forbrugslån er at SMS lån ikke er så store lån, det skal mere ses som et lille supplement og/eller alternativ, hvorimod at man ved andre forbrugslån kan låne betydeligt større beløb, men også over længere tid. SMS lån er mere akutte små lån, når man desperat mangler lidt penge, hvor et mindre lån er rigeligt til at dække de behov der måtte være. Man må også i disse tider vægte, at der ikke er mange renter at få, ved at have penge stående i pengeinstitutter, derfor kan man ligeså godt bruge pengene på at afbetale på gæld. Udgangspunktet med at man skal spare op, før man kan købe noget, får en lidt anden betydning, når man ikke bliver belønnet for at have penge stående og så er det blevet mere legitimt at låne penge. Man kan i almindelighed godt begynde at kigge lidt bredere og mod alternativer ved finansiering af helt almindelig ting. Tendensen peger i forvejen lidt i den retning, hvor det er muligt at finansiere køb direkte i butikkerne, hvilket er noget anderledes end det har været tidligere.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *