SMS-Lån til studerende

Posted on

Tag et lån direkte fra din telefonDet er hårdt at være studerende. Særligt kan det være hårdt på den økonomiske front. Det hører man i hvert fald ofte i medierne. Tilværelsen som studerende skulle eftersigende være ganske morsom og man er ung og har masser af energi, men til gengæld har man ikke just masser af penge. Det er i hvert fald ofte trængt i pengekassen hos nutidens studerende. Det giver på mange måder sig selv. Der er mange ting der skal betales og det er vel ganske naturligt at man ikke kan tjene styrtende med penge, når man studerer på noget der angiveligt skulle være et fuldtidsstudie.

Netop derfor kunne de fleste studerende godt bruge lidt flere penge mellem hænderne, men hvem kunne i grunden ikke det? Det er allerede konstateret, at det er sjovt at være studerende, det skal i hvert fald gerne være sjovt og spændende, om ikke hele tiden så i hvert fald nogle gange – ellers kører man nok lidt død i sit studie. Derfor skal man også huske at gå i byen og huske at leve live som studerende, fordi på et tidspunkt er man sat med hus, børn og fast arbejde, og så er der lige knap så meget tid til sjov og ballade.

Problemet er ofte at al denne sjov og ballade godt kan koste en masse penge. Ud over de penge man i forvejen bruger på husleje, vand, varme, tv, forsikringer og internet, så skal man også leve. Man skal have mad og man skal nok også i byen og måske på ferie en enkelt gang om året.

Rigtig mange studerende knokler i gennem hele sommeren, for at tjene en masse penge, så der er sat lidt til side, når studiet begynder igen – i sig selv en ganske fornuftig beslutning, men efter sommerferien er året langt og pengene er alligevel ikke helt ubegrænsede.

Det betyder også, at man let kan komme til at løbe tør for penge i slutningen af måneden, hvis man bare lever livet en lille smule. Det er noget man tit hører om, det med at den sidste del af måneden kan være særdeles trang rent økonomisk for studerende nu om dage. Det er hverken unormalt eller unaturligt, faktisk er det tvært i mod faktisk ganske normalt og en helt naturlig tendens i forhold til de begrænsede midler.

Det er trist, når man pludselig opdager, at der ikke er flere penge at gøre godt med når datoen siger den 21. og man skal til fødselsdag og i byen i weekenden. Det kommer man jo sjældent uden en krone på lommen.

Årets bedste råd til studerende

Heldigvis findes der da råd, for studerende som mangler penge sidst på måneden. Hvis man gerne stadig vil leve livet og deltage i diverse festivitas, så kan man godt have brug for dette gode råd til at forbedre økonomien en lille smule.

Rådet er ganske simpelt og det kræver faktisk ikke ret meget. Det handler ikke om at arbejde ekstra hårdt i den periode, fordi det får man jo ikke flere penge af her og nu, det er først i næste måned. Men derudover er hårdt arbejde jo næppe noget helt dårligt råd. Rådet lyder i stedet for at tage et kortsigtet lån. Et lån man foretager via sin mobiltelefon på eksempelvis 1 – 2000 kroner. Så skulle man gerne kunne klare den måneden ud og man kan betale pengene tilbage så snart man igen får løn og SU. Og så kan jo sagtens krydre det med lige at ligge en ekstra arbejdsindsats, så man lettere kan betale lånet tilbage.

Det er dog ikke sådan, at lånet er svært at betale tilbage. Det er et relativt beskedent beløb som man ret let kan betale tilbage alene ved hjælp af løn eller SU og det er således ikke nogen langsigtet løsning. Det er en løsning der er skræddersyet til kort sigt, når man mangler penge her og nu, bankerne er lukkede og kontoen siger 0. Det er svært at se der findes en smartere, hurtigere eller mere enkelt eller let løsning til pengemanglende studerende.

SMS-Lån er skruet så enkelt og let sammen at det netop er noget alle kan gøre. Det er ikke svært og det er ikke farligt. Man har hele tiden overblikket over lånet, netop fordi løbetiden ofte ikke overstiger en måned, så der er som end intet uoverskueligt i denne løsning.

Det er en ultimativ smart og fornuftig løsning, der sikrer at man ikke skal lide under manglende penge, bare fordi måneden er ved at slutte og det er længe siden man sidst fik løn.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *