Smslån – grundlæggende viden, pris og krav til dig som låner

Posted on

Pengemangel sidst på måneden kan skyldes mange ting. Den kan også løses på mange måder. Den nyeste måde, som du kan bruge til at få penge i en fart, er ved at optage et smslån. Men hvordan fungerer et smslån, hvad koster det i rente, og hvem kan få et smslån? I denne artikel kan du blive klogere på smslån.

Et smslån er et lån, som du kan optage via din mobiltelefon. På den måde kan du låne penge, når du er på farten. Samtidig er diverse formularer, ansøgningspapirer og godkendelsesprocessen holdt på et minimum, når du ansøger om at optage et smslån. Dette betyder, at du kan få pengene fra et smslån sat over på din konto utroligt hurtigt. Mange oplever, at de har pengene fra et smslån på deres konto 15 minutter efter, at de har ansøgt om lånet. Den hurtige betjening gør, at smslånet er populært at optage for folk, der mangler penge sidst på måneden. Man kan nemlig være sikker på, at pengene bliver sat ind på ens konto så hurtigt, at man har råd til at overleve den sidste del af måneden.

Få et forskud på din løn – optag et smslån

Smslån skal betales hurtigt tilbage. På den måde får man hurtigt lånet betalt ud, og man behøver derfor ikke at tænke på, at man skylder penge i lang tid. Samtidig kan der helt naturligt ikke forekomme store rentetilskrivninger på et lån, som man ikke har i længere perioder. Typisk betales et smslån tilbage indenfor 30 dage, og det vil derfor være meget begrænset, hvor mange renter, der kan løbe på lånet. Dette ser mange som en fordel, når de låner penge gennem et smslån. Fordelen ligger i, at man betaler sit lån ud, allerede næste gang man får løn. På den måde er et smslån mere en måde at bruge sin løn på forskud, end det egentligt er et lån. I mange tilfælde kan man finde smslån, der er rentefrie i de første 30 dage. Dette betyder, at man låner pengene helt gratis, hvis man blot betaler dem tilbage, inden de 30 dage er gået. Låner man penge til at leve den sidste del af måneden for, så vil man naturligt betale lånet ud, når man får penge igen. Derfor er det ofte gratis at låne penge gennem et smslån.

Du skal under alle omstændigheder være fyldt mindst 18 år for at kunne låne penge. Men derudover er der ofte ikke mange krav, når man vil låne penge via sms. Dette skyldes, at smslån er så små i beløbene, at låneudbyderen ikke behøver en stor viden om din økonomiske baggrund for at kunne låne dig penge. Alligevel er der nogle låneudbydere, der stiller større krav til deres kunder, når de vil optage et smslån. Nogle låneudbydere vil for eksempel kræve, at låneren er mindst 25 år gammel, eller at man har en årsindkomst på mindst 24.000 kr. Dette er ikke store krav, men kan man ikke leve op til dem, så skal man blot finde en anden låneudbyder. Er man fyldt 18 år, så kan man godt optage et smslån ved mindst en låneudbyder. Det gælder blot om at finde den rigtige.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *