Tænk kreativt når du skal spare penge

Posted on

Vi kan alle sammen være nødt til at spare penge. Hvad enten vi har et konstant behov for at skulle spare penge eller det blot er for en periode, så kender vi nok alle til det, at pengene ikke rækker lige så langt som vi ønsker. Derfor kan det godt betale sig at tænke kreativt, når pengene ikke er store nok til at alt kan lade sig gøre.

Det er ikke længe siden, at det gik op for mig, at jeg bruger for mange penge og godt kunne trænge til at spare lidt. Problemet var bare, at jeg umiddelbart ikke kunne se, hvor jeg kunne spare penge. Jeg kiggede mit budget igennem flere gange, og jeg gemte endda alle kvitteringer i en hel måned for at se, hvordan jeg brugte mine penge. Men på trods af disse tiltag var der ikke et lys der gik op for mig.

Jeg blev ærlig talt lidt skuffet, for jeg havde jo gode intentioner om at spare penge. Jeg havde egentlig slået det ud af hovedet ind til en dag, jeg så en reklame for mit lokale træningscenter. De reklamerede med en ny type abonnement, hvor man kunne spare 100kr hver måned. 100kr i måneden lyder måske ikke af meget, men hver en krone der er sparet, er jo som bekendt tjent.

Da jeg kom hjem begyndte jeg at undersøge, hvad dette nye abonnement indebar. Jeg kunne se, at det medvirkede, at jeg ikke kunne få adgang til holdtræning med mindre jeg betalte et engangsbeløb hver gang jeg ønskede at deltage i en holdtræning. Men da jeg tænkte over det, og regnede på hvor mange gange jeg egentlig havde benyttet mig af holdtræning, kunne jeg se, at det sagtens kunne betale sig at melde holdtræningen fra. Jeg fik hurtigt kontaktet mit træningscenter og bedt dem om at ændre mig abonnement.

Nu sparer jeg altså 100kr i måneden eller hvad der svarer til 1200kr på et år. Så hvis du også er i gang med at finde ud af, hvor du kan spare penge, så begynd eventuelt med dit fitnessmedlemsskab. Overvej hvor meget du bruger det og hvordan du bruger det. De fleste ville nok blive overraskede over, at det i langt de fleste tilfælde kan svare sig at ændre i sit abonnement. Og hvis ikke du er tilfreds med det nye abonnement, kan du jo altid skifte tilbage. Og i mellemtiden har du sparet penge.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *