Tag til januarudsalg og spar en masse penge

Posted on

Julen er overstået og for mit vedkommende var den særdeles indbringende. Jeg fik en masse gode gaver og det var alt sammen noget jeg havde ønsket mig. Så kan man jo ikke bede om mere.
Dog har jeg en hobby som starter hvert år til januar, og det er at bytte julegaver.
Det lyder måske mærkeligt, når jeg kun har fået gaver, jeg kan bruge og som jeg har ønsket mig, men nu når alle butikker starter januarudsalg tidligere og tidligere, er der mulighed for, at jeg kan spare en masse penge ved at bytte mine julegaver.

Førhen startede butikkerne først deres januarudsalg sidst i januar, så man lige præcis ikke kunne nå at bytte sine julegaver før de blev sat ned. Men efter finanskrisen satte ind, er de fleste butikker begyndt at starte januarudsalg allerede d. 2. januar. Det betyder altså, at man kan gå ned med sine julegaver i butikkerne og få et tilgodebevis og derefter købe præcis den samme julegave, men til billigere penge. På den måde tjener man faktisk penge samtidig med, at man får gavn af de julegaver, man har fået. Det kan måske lyde lidt kynisk, men på den måde giver man butikkerne mere at lave samtidig med, at man selv får noget ud af det.

Nogle steder vil butikkerne ikke give dig restbeløbet fra dit tilgodebevis tilbage, men i de tilfælde kan du jo så bare bruge det beløb til at købe andre ting, og det er jo heller ikke dårligt.
Denne januar har jeg ved at bytte mine julegaver tjent 500kr plus jeg har fået handsker, en bog, to lysestager og en hue. Det må siges at være ret indbringende. Det skal dog siges, at det tager noget tid og man skal have en stor bunke tålmodighed, for man er ikke den eneste, der har fået den idé og det medfører, at der er et hav af mennesker i butikkerne. Men i den lange ende kan det sagtens betale sig.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *