Topfodbold i Prag

Posted on

Prag bliver populært kaldt for Østeuropas Paris. En gennemført idyllisk storby midt i det tidligere Sovjetunionen. En både smuk og Romantisk by der ofte forbindes med billige varer og ikke mindst billige øl. Når man siger Sport og Prag i samme sætning, så vil de fleste nok tænke på Ishockey i høj klasse, mens de færreste vil tænke på fodbold i verdensklasse. Det er i hvert fald meget sjældent man kan opleve fodbold på allerhøjeste niveau i Østeuropas Paris. Det er kun lige når et af de lokale tjekkiske hold får fornøjelsen af et Europæisk storhold i en Europæisk turnering, lidt ligesom det gør sig gældende i hele Skandinavien, men også her er det jo kun det ene hold der er af højeste karat.

Dette bliver der i den grad lavet om på, når Prag skal være vært for den Europæiske Supercup den 30. august 2013. Den Europæiske supercup er en enkelt kamp mellem vinderen af Champions League og vinderen af Europa League i indeværende år.

Det betyder altså at de to hold, der har klaret sig bedst i de to store Europæiske turneringer møder hinanden i en kamp om titlen som Europas bedste hold. Der er hermed garanti for fodbold i absolut verdensklasse og garanti for at opleve nogle af de spillere der lige for tiden er blandt de allerbedste i hele verden.

Kombiner fodbold og Storbyferie

Når Prag huser Den Europæiske supercup giver det en fantastisk unik mulighed for at lave et lille miniferie, hvor man kombinerer en fodboldrejse med verdens bedste hold og en oplevelsesrig storbyferie med masser af billig øl, stripklubber og unikke oplevelser, som man ikke kan få i nattelivet i norden.

Nattelivet i Prag er fantastisk og det er en oplevelse der er helt fantastisk at have sammen med sine venner og ikke mindst en oplevelse man kan tage med sig mange år frem i tiden.

Hvis man i stedet vælger at rejse til Prag med sin kæreste eller familie så er byen også både smuk og idyllisk og ikke mindst romantisk. Det er ikke for ingenting at Prag kaldes Østeuropas Paris. Der er rig mulighed for masser af romantik og pleje af forholdet til den eneste ene. Prag er rig på både historiske og kulturelle oplevelser og så er det absolut en af de smukkeste byer i Europa. Dette kombineret med en fodboldkamp er en oplevelse man ikke må gå glip af.

På internettet kan man sikre at man ikke kommer til at gå glip af det. Man kan nemlig tage et forbrugslån uden sikkerhed på internettet, så man er helt sikker på, at man har råd til at rejse til Prag lige udenfor industriferien og give sig selv og vennerne eller kæresten denne fantastiske oplevelse.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *