Træning er godt men dyrt

Posted on

Det er sundt for krop og sjæl at motionere. Det er et faktum som er umuligt at bestride.
Når du motionerer, frigiver kroppen en masse stoffer der gør, at du føler dig gladere og får mere energi. Derudover kan du via træning forme din krop, som du har lyst til. Hvad enten du ønsker at være tynd, muskuløs eller bare ønsker at holde formen ved lige.

De seneste mange år har det været særdeles populært at tage sig en løbetur. Mange skyndte sig ud og købte løbesko, løbetøj og diverse andet udstyr. Men når de dejlige forårs- og sommermåneder er væk bliver det pludseligt sværere at gå ud at døren med det formål at løbe.

Derfor er der mange, der melder sig ind i træningscentre i efterårs- og vintermånederne. Det er for mange for koldt at motionere udenfor og derfor vælger de at træne indenfor i varmen.
Men det er ikke billigt at være medlem af et træningscenter. Du kan roligt regne med at skulle betale omkring 300kr i måneden for et medlemskab. Det lyder måske ikke voldsomt, men er I to eller flere i familien der træner kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Har man ikke pengene til at ligge minimum 300kr hver måned kan man blive nødsaget til at droppe idéen om et medlemskab til et træningscenter. Det er dog særdeles ærgerligt, hvis man ved med sig selv, at man ellers ikke får dyrket noget motion.

En løsning på dette problem kunne være, at man i stedet for at oprette et medlemskab med månedlig betaling, opretter et årsmedlemskab hvor du betaler hele udgiften på en gang. Beløbet virker selvfølgelig større, men du sparer faktisk penge i forhold til det månedlige medlemskab. For på denne måde er træningscentret sikker på at have dig som kunde det næste år.

Så hvis du overvejer at begynde i træningscenter, men ikke har pengene til det kan du overveje at købe et årsmedlemskab for lånte penge.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *