Værn om miljøet med The Body Shop

Posted on

Vi har hørt det mange gange efterhånden. Regnskoven forsvinder, klimaet lider og vi skal passe på naturen. Denne klagesang har fået mange af os til at tænke over hvad vi køber og hvor meget vi køber. For jo mere vi køber, jo mere forurening forekommer der. Og jo mindre vi tænker over hvad det egentlig er vi køber, jo større er risikoen for, at vi køber produkter der er med til at forurene og skade klimaet.

Derfor vil jeg gerne i dette indlæg fremhæve et mærke, der har fokus på måde miljø, klima og dyrevelfærd. Det er det danske mærke The Body Shop som der her er tale om. The Body Shop er en virksomhed der specialiserer sig i hudpleje, make-up og dufte. Disse produktgrupper er nogle man tit forbinder med forurenende stoffer og mangel på fokus på dyrevelfærd, men The Body Shop har gjort det til sin fornemmeste opgave at fremstille produkter der bidrager mindst muligt til forurening og som sætter høj fokus på dyrevelfærd.

Derudover har The Body Shop også engageret sig i en lang række andre mærkesager som for eksempel deres kampagne mod sexhandel, deres arbejde med fairtrade eller deres kampagner der skal sætte fokus på menneskerettigheder. På denne måde skiller The Body Shop sig positivt ud fra andre kosmetikfirmaer og det er derfor, at jeg køber de fleste af mine hudplejeprodukter hos dem. For som så mange andre synes jeg også, at det er vigtigt at vi værner om vores miljø og passer godt på menneskene og dyrene i verden.

Vi må jo huske på, at vores jord kun er til låns og hvis ikke vi behandler den ordentligt kan vi miste den hurtigere end forventet. Så jeg vil opfordre alle til at tænke over, hvad de putter i indkøbskurven hvad enten det er dagligvarer, kosmetik eller tøj.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *