Vil du spare penge på ferien? Bestil charter med all inclusive

Posted on

Rigtig mange vil gerne på ferie til udlandet, men det er ikke alle der har råd. Og har man endelig fået råd til ferien, så kommer der altid ekstra udgifter, når man skal betale for mad på restauranter på feriestedet. Selvom det kan være billigere at spise ude i lande som fx Grækenland, Bulgarien og Spanien, så er det stadig en stor udgift. Du kan hurtigt komme til at bruge mange penge på mad og drikkevarer. Du skal jo både betale for morgenmad, frokost og aftensmad.

Dette er blandt andet en af grundene til, at mange dropper at tage på charterferie. De synes simpelthen ikke, at de har råd til både at betale for ferien og for alle de udgifter der følger med på feriestedet. Derfor har jeg et godt råd til dem af jer, der gerne vil have et fast overblik over, hvor mange penge I kommer til at bruge på ferien. Der er nemlig en enkelt måde hvorpå du kan sikre, at du kun betaler det, du har betalt hjemmefra. Her tænker jeg på rejser med all inclusive. Med all inclusive har du mad og drikke inkluderet alle dage af din ferie. Det gælder både morgenmad, snacks, frokost og aftensmad. På denne måde ved du på forhånd, hvor mange penge du kommer til at bruge på mad, når du tager på ferie. Så skal du kun bekymre dig om at have lommepenge med til fornøjelser og nødssituationer.

Mange tror fejlagtigt, at all inclusive er utrolig dyrt i forhold til, hvad man skal af med, hvis man selv skulle betale for alle måltider. Dette kunne ikke være mere forkert. Det er utrolig billigt med all inclusive, og det er noget jeg kan anbefale til alle, der gerne vil holde sommerferie på budget. Prisen er fastsat af hotellet og er som oftest meget lav. For et år siden var jeg eksempelvis en uge på Kreta. Jeg gav 3000kr for fly, hotel og all inclusive. Det var simpelthen så billigt, som det kunne blive. Jeg kan altså kun opfordre alle til at lede efter all inclusive rejser, for det er uden tvivl en meget billig måde at rejse på.

Når du er på en all inclusive rejse slipper du også for at bruge tid på at finde ud af, hvor du skal spise hver dag. Man kan hurtigt bruge meget tid på at finde de rigtige restauranter.
Med all inclusive rejser sparer du altså både penge og tid.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *